Authentiek Italiaans restaurant in Oosterhout

Alles begint met passie. Dat geldt zeker voor Italiaans eten en de authentieke Italiaanse keuken. Een Italiaans restaurant is pas écht Italiaans wanneer de koks die er werken, uit Italië komen en er zijn opgeleid. Daarom werken in de keuken van La Forchetta Italiaanse koks, die hun opleiding hebben gevolgd aan de vermaarde koksschool in Napels.

Italiaans vakmanschap

Dankzij het vakmanschap van onze koks vindt u op de menukaart van La Forchetta creatieve Italiaanse gerechten met een moderne twist. Natuurlijk ontbreken ook de klassiekers niet: pizza, lasagne en carpaccio mogen immers in geen enkel Italiaans restaurant ontbreken. Wilt u een Italiaans gerecht eten dat niet op de kaart staat? Dat is mogelijk! In overleg koken onze koks op maat van uw wensen. Onze menukaart verandert drie keer per jaar, zodat u steeds weer kunt genieten van nieuwe Italiaanse gerechten.
 

Alleen de beste ingrediënten

Bij La Forchetta is alles Italiaans. Maar dan ook echt álles: van de bloem tot de olijfolie. De verse producten komen van kwalitatief hoogstaande leveranciers uit de regio. De vis halen we rechtstreeks bij de afslag in Yerseke, het vlees bij de vleeshouwer in Breda. Onze koks werken alleen met de allerbeste ingrediënten en dat proeft u. Bent u vegetariër of volgt u een bepaald dieet, bijvoorbeeld glutenvrij? Ook dan kunt u genieten van heerlijke Italiaanse specialiteiten. Geef uw wensen aan en wij houden er rekening mee.
 

Uitgebalanceerde wijnkaart

Uw maaltijd is niet compleet zonder een passende wijn. Daarom heeft La Forchetta een uitgebalanceerde wijnkaart met wijnen uit alle (Italiaanse) windstreken en kunt u bij uw menu een begeleidend wijnarrangement bestellen.
 

Passie voor Italië

Een diner bij La Forchetta is een smaakbelevenis waarbij eigentijds Italiaans eten samenkomt met passie, vriendelijkheid en service. Ervaar het zelf en reserveer snel uw tafel!