Wij heten je van harte welkom in ons geweldige restaurant

Reserveer vandaag nog een tafel en verwen je smaakpapillen.

Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van La Forchetta de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. La Forchetta aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van La Forchetta, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. La Forchetta is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

La Forchetta bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van La Forchetta wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van La Forchetta. Het gebruik van het logo van La Forchetta is alleen toegestaan na toestemming van La Forchetta.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.